معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور:

شوراها تضمین‌کننده امنیت ملی هستند

همایش شوراهای شهر و روستای استان اصفهان با حضور مدیران کشوری و استانی در سالن شهید مطهری باغ ابریشم برگزار شد. 

تاریخ انتشار: 12:28 - پنجشنبه 1402/02/21
مدت زمان مطالعه: 10 دقیقه
شوراها تضمین‌کننده امنیت ملی هستند

به گزارش اصفهان زیبا؛ همایش شوراهای شهر و روستای استان اصفهان با حضور مدیران کشوری و استانی در سالن شهید مطهری باغ ابریشم برگزار شد.

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌توانند امنیت ملی را تضمین و کشور را در برابر موضوع‌های مختلف واکسینه کنند.

مهدی جمالی‌نژاد اظهار کرد: در باب اهمیت جایگاه شوراهای اسلامی می‌توان به قانون فصل هفتم و قانون شوراها در قانون اساسی اشاره کرد که بسیار غنی است.

او با اشاره به نقش شوراها در مردم‌سالاری دینی افزود: به‌کارگیری توانایی و قدرت مردم در تصمیم‌گیری‌ها، بازآفرینی نحوه اداره شهرها، گذر از دولت‌محوری، تمرکززدایی و چابک‌سازی از دستاوردهای شوراهای اسلامی به‌حساب می‌آید.

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با اشاره به الزام‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا، خاطرنشان کرد: پاسخ‌گویی، قانون‌مداری، اثربخشی، جامع‌نگری، کارایی، مسئولیت‌پذیری و تعامل با شهروندان از نکته‌های مهم شوراهاست.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه امروز موضوع شهرداری و شوراهای اسلامی شیشه‌ای مطرح است، چراکه همه مسائل، مشکلات و موضوع‌ها باید برای مردم مشخص باشد، تصریح کرد: بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد. برای اینکه کشورمان در بین دیگر کشورها متمایز باشد، باید مقتدر عمل کرد.

در عرصه اقتدار سه مؤلفه مهم مطرح است: نخستین مؤلفه، اقتدار و قدرت خدادادی شامل داشته‌ها و منابع کشور و شهرهاست که ایران از آن بهره برده است. دومین مؤلفه، قدرت اکتسابی همچون دانش هسته‌ای و دانش موشکی و سومین مؤلفه، قدرت گفتمانی بوده که تکمیل‌کننده دو مؤلفه دیگر است.

او تأکید کرد: امام راحل(ره) ابتدای انقلاب اسلامی مباحثی همچون استقلال، آزادی، استکبارستیزی و باورداشتن به یکدیگر را برای تقویت و ایجاد قدرت گفتمانی مطرح کرد. در این راستا، شوراهای اسلامی شهر و روستا تقویت و گسترش این قدرت گفتمانی را برعهده دارند.

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ادامه داد: با انتخاب افراد دلسوز و دغدغه‌مند در شهرها و روستاها می‌توان مردم را به آینده خوش‌بین و حس تعلق و رفاقت را در بین مردم محله‌ها و روستاها و شهرها ایجاد کرد.

جمالی‌نژاد اضافه کرد: چنانچه این رفاقت‌ها در محله‌ها، روستاها و شهرها ایجاد شود، حس تعلق ارتقا پیدا می‌کند و افزایش سرمایه‌های اجتماعی را به‌دنبال دارد و در لوای آن، امنیت اجتماعی و ملی تضمین می‌شود. درحالی‌که برخی تصور می‌کنند جنس شوراها تنها عمرانی است.

او گفت: به‌طور حتم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها جزو چند دستگاه و ارگان اصلی در کسب رضایت شهروندان و مردم به‌شمار می‌روند. بنابراین نقش شوراها به‌عنوان خاک‌ریز نخست مطالبه‌های مردمی در سطح جامعه اهمیت دارد.

اجرای کامل قانون داروی بسیاری از دردها در شهرها و روستاهاست

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه اگر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها خوب عمل کنند، رضایت در کل کشور حاصل می‌شود، افزود: حرکت بر محور قانون از دیگر ضرورت‌های رفتاری شوراهای اسلامی شهرها و روستاهاست. قانون شوراها به‌عنوان رکن چهارم دموکراسی بسیار ارزشمند است و اگر نواقصی وجود دارد، به دلیل درست‌اجرانشدن قانون است.

جمالی‌نژاد با تأکید بر اینکه امروز داروی بسیاری از دردها در شهرها و روستاها، اجرای کامل قانون و حرکت در مسیر قانون است، خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستاها باید توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را شناسایی و این ظرفیت‌ها و امکانات بالقوه را بالفعل کنند.

او با بیان اینکه مهم‌ترین مصوبه و وظیفه شورای اسلامی، انتخاب شهردار است که در این مسیر باید از تعجیل‌کردن و خطاکردن پرهیز کنیم، چراکه می‌تواند رضایت یا نارضایتی چهارساله شهروندان را به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: انتخاب شهردار به‌عنوان کسی که حیطه اختیارهای او چه‌بسا بیشتر از یک وزیر است، در امر آبادانی و خدمت به مردم اهمیت دارد. بنابراین انتخاب فردی آگاه، مطلع و مجری توانمند به‌عنوان شهردار از رسالت‌هایی است که نباید درباره آن غفلت کرد.

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور اضافه کرد: خالی از سکنه نشدن روستاها و مهاجرت‌نکردن از روستاها به شهرها از دغدغه‌های همیشگی وزارت کشور است که می‌توان با بالفعل‌کردن ظرفیت‌های بالقوه توسط شوراهای اسلامی شهر و روستا به آن دست پیدا کرد. تمرکز بر موضوع گردشگری، رونق ابنیه تاریخی و هویتی و ایجاد اشتغال‌های پایدار در سایه خلاقیت، فکوربودن و تدبیر شوراهای اسلامی شهر و روستاها رقم می‌خورد.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه تمرکز بر برنامه‌ریزی و داشتن برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت از دیگر الزام‌های شورای اسلامی شهر و روستاست، اظهار کرد: بعضی از روستاها و شهرها حتی یک خط برنامه‌ریزی ندارد. درحالی‌که برنامه‌محوربودن سبب پیشروی اهداف می‌شود.

بهبود زیرساخت‌ها در شهرها و روستاها درگرو ورود بخش خصوصی است

جمالی‌نژاد ادامه داد: معتقدیم که شوراهای اسلامی شهر و روستا نباید به عرصه اجرایی بپردازند و لازم است از ظرفیت‌های بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران بهره ببرند.

معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور تأکید کرد: یکی از عرصه‌هایی که می‌توان مشارکت مردمی را در آن محقق کرد، شوراهای اسلامی و شهرداری‌هاست. درواقع زمانی موفق هستیم که مردم پای کار ساخت شهر بیایند، اولویت‌ها را اجرا و زمینه رونق مراکز تجاری، تفریحی و گردشگری را فراهم کنند.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه مدیران شهرها و روستاها زمانی موفق هستند که خود را سکان‌دار کشتی خدمت و تصمیم‌ساز بدانند و کار اجرایی و در اصطلاح پاروزدن این کشتی را به مردم بسپارند، گفت: تسهیلگری ورود بخش خصوصی از رسالت‌های مهم شوراهای اسلامی شهر و روستاست. چراکه برای بهبود زیرساخت‌ها در شهرها و روستاها چاره‌ای جز ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نداریم.

او با تأکید بر اینکه مدیران شهری باید دلگرم‌کننده سرمایه‌گذاران باشند، افزود: ارتباط ارگانیک میان شورای اسلامی پایین‌دست و بالادست از نکته‌های مهم است. اگر این ارتباط ایجاد شود، یک شبکه مویرگی در کشور خواهیم داشت. این شبکه مویرگی می‌تواند اتحاد، وحدت و انسجام شوراهای اسلامی شهر و روستا را رقم زند.

رفع مشکلات لاینحل چندساله در اصفهان

در ادامه این همایش، استاندار اصفهان با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا باید در پی ارتقای حس تعلق باشند و راهکارهایی برای رفع مشکلات شهر بیندیشند، اظهار کرد: یک کار عالمانه همراه با تعریف مسیر دقیق و با پشتیبانی شورای اسلامی باید انجام شود تا زمینه‌ساز استمرار حکمرانی مردمی از طریق شوراهای اسلامی شهر و روستا باشیم.

سید رضا مرتضوی اظهار کرد: شوراهای اسلامی به تعبیر امام راحل(ره) از مکتب اسلام در اداره امور برآمده است؛ بنابراین امیدواریم راه این شجره طیبه باز بماند.

او ادامه داد: تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور نقطه آغازی برای حکمرانی مردمی بود. اما استمرار آن در بخش‌های مختلف آن‌گونه که انتظار می‌رفت، رقم نخورده است.

استاندار اصفهان با اشاره به روند شکل‌گیری قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا و رأی‌دادن مردم برای انتخاب اعضای شوراها، گفت: دامنه مأموریتی و نظارتی شوراهای اسلامی شهر و روستا بر اساس قانون تعریف‌شده و بسیار گسترده است و شامل عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، رفاهی، عمرانی، سلامت و محیط‌زیست شده، درواقع هر آنچه برای زندگی هر شهروند لازم است، به نحوی به حوزه کار مدیریت‌شهری و شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا گره‌ خورده است.

مرتضوی با بیان اینکه اگر مجموعه شوراهای اسلامی شهر و روستا مسائل را به‌درستی شناسایی کنند و در پی یافتن راهکار آن باشند، شاهد پیشرفت و آبادانی خواهیم بود، افزود: به نظر می‌آید در تعریف مأموریت و ابزار اعمال مأموریت‌های شوراهای اسلامی شهر و روستاها درست عمل نکردیم. اگر در شوراهای شهرستان و استان به‌عنوان نهاد برآمده از دل مردم، این نوع نگاه راهبری شود و برنامه‌ریزی برای ممانعت از مشکلات بعدی صورت پذیرد، می‌توان شاهد فتح‌الفتوح‌ها در آینده بود.

او خاطرنشان کرد: جایگاه شوراهای اسلامی شهر و روستا به دلیل آنکه اعضای شورا نماینده بلافصل مردم در حکمرانی شهری هستند، جایگاهی والا و ارزشی دارد. اعضای شورای اسلامی شهر و روستا بدون واسطه توسط مردم برای حکمرانی شهری انتخاب می‌شوند و حتی از این ‌جهت نسبت به انتخاب استاندار و وزیر ارزشی بالاتر داشته‌اند.

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه هرکجا در انقلاب اسلامی به همراهی و همگامی مردم تکیه کردیم، شاهد پیروزی‌ها و سربلندی‌های زیادی بودیم، گفت: مصداق این موضوع دفاع‌ مقدس است که پیروزی‌های ما ناشی از ورود مردم، حمایت و همراهی آن‌ها بود. امروز نگاه راهبردی مقام معظم رهبری در عرصه اقتصادی و رفع مشکلات اقتصادی جامعه، مبتنی بر مردمی‌سازی اقتصاد، متأثر از این موضوع است که از مسیر شورای اسلامی شهر و روستا تحقق می‌یابد.

او افزود: خواسته و مطالبه من از مدیریت‌شهری و شوراهای اسلامی شهر و روستا این است که روزهای باقی‌مانده خدمت را که قریب به دو سال بوده، زمان اندک ندانند و برای خدمت کوتاهی نکنند.

مرتضوی تصریح کرد: استان را محور تعامل و ارتباط قرار داده‌ایم. در این راستا، توفیق‌هایی که امروز رقم می‌خورد، حاصل این مسیر است. به‌عنوان‌مثال، در شاخص بهبود فضای کسب‌وکار استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ رتبه ۲۳ کشوری را داشتیم. اما در سایه این تعامل و همراهی در سال گذشته رتبه پنج را در کشور کسب کردیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در تعامل و همراهی بخش خصوصی و حاکمیت موفقیت‌هایی حاصل ‌شده است، خاطرنشان کرد: از ۹۴۰ بنگاه اقتصادی تعطیل در استان نزدیک به ۴۰۰ بنگاه در مدار تولید قرار گرفته است. همچنین نسبت مصارف و درآمد بانک‌ها از ۵۴ درصد به ۷۶ درصد رسیده که در تاریخ استان بی‌نظیر است.

مرتضوی اظهار کرد: برخی از موارد عمرانی لاینحل چندساله در سطح شهر اصفهان نیز در لوای همراهی و هماهنگی با فرمانداران، شوراها و نمایندگان حکمرانی‌ها رفع شده است. رفع مشکلات محله علی‌آباد کلنگان بعد از ۵۳ سال یا حل‌شدن مسائل دهکده لجستیک بعد از ۱۲ سال و رفع مشکلات شهید کشوری بعد از ۱۸ سال ازجمله مصادیق است.

او با بیان اینکه مشکلاتی که روزی در بین مردم مایه ناامیدی تلقی می‌شده است، امروز جلوه‌ای از امید و اطمینان را در میان مردم ایجاد کرده، گفت: امروز در جنگ ۴۴ ساله به‌سر می‌بریم. از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شاهد یک دفاع مقدس هستیم که در مقابل فتنه‌ها، کودتاها، ترورها، جنگ تحمیلی تا جنگ‌های ترکیبی و فرهنگی امروز را شامل می‌شود.

دفاع مقدس همچنان ادامه دارد

استاندار اصفهان افزود: موشک امروز دشمن، عملیات رسانه‌ای و روانی و جنگ دشمن در میدان رسانه‌ای با ابزارهایی چون بزرگ‌کردن کاستی‌ها و ناچیزانگاشتن داشته‌ها رقم می‌خورد.

مرتضوی تصریح کرد: کشورهای اروپایی، چون فرانسه، سال‌های متمادی درگیر تجمع و خشونت‌های پلیس و آسیب‌زدن به مردم هستند. اما در دنیا کسی علیه آن‌ها عملیات روانی نمی‌کند و شورای امنیت بر ضد آن‌ها بیانیه نمی‌دهد.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: میدان جنگ دشمن علیه انقلاب اسلامی تغییر کرده است. اما دفاع‌مقدس همچنان ادامه دارد. در میدان‌های جنگ جدید فرزندانی از ایران‌زمین را در گوشه‌ای از خیابان‌های امروز با ظواهری خاص شاهدیم که از دیدن آن‌ها رنج می‌بریم.

او با بیان اینکه امیدآفرینی تنها راه نجات کشور است، اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجموعه دستگاه‌های حکمرانی در خصوص این امر وظیفه دارند تا از طریق جهاد تبیین و معرفی خدمات ارائه‌شده و اطلاع‌رسانی آن‌ها به مردم باعث امیدآفرینی بین مردم شوند.

لزوم رفع مشکلات جذب نیرو در ساختار شهرداری‌ها

در ادامه این همایش، رئیس شورای اسلامی استان اصفهان با تأکید بر لزوم رفع مشکلات جذب نیرو در ساختار شهرداری گفت: به‌منظور بررسی مشکلات شوراها باید از شوراهای اسلامی شهرستان در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، شوراهای اداری و شورای فرمانداران دعوت شود.

جواد توحیدی‌راد با بیان اینکه شورا یک جایگاه نیست، بلکه یک تفکر است و شوراها به تعالی می‌اندیشند و متعالی عمل می‌کنند، اظهار کرد: شوراها در پی تعامل حداکثری به‌منظور خدمت بیشتر به مردم و ارائه خدمات هستند و همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان، به‌ویژه فرمانداران با شوراهای اسلامی شهرستان و توجه به کیفیت‌بخشی مصوبات شوراها با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی استان ضروری است.

او با اشاره به اهم مشکلات شوراهای اسلامی استان اصفهان افزود: توجه به ساختار اداری شهرداری‌ها و رفع مشکلات جذب نیرو در ساختار شهرداری و هماهنگی برنامه‌های سالیانه دستگاه‌های اجرایی با شهرداری در عملیات‌های تخریب آسفالت معابر، ضروری است.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: ازجمله مشکلات بخش مرکزی استان ازجمله اصفهان، خمینی‌شهر، فلاورجان، لنجان، شاهین‌شهر و نجف‌آباد پرداخت‌نکردن عوارض آلایندگی صنایع به شهرداری‌ها، تخریب زیرساخت‌های جاده‌ای به علت حمل‌ونقل مداوم وسایل نقلیه سنگین، تراکم جمعیتی مراکز استان، مهاجرت‌های گسترده به مرکز، به‌ویژه مسائل مربوط به مدیریت و برنامه‌ریزی پذیرش اتباع بیگانه است.

توحیدی‌راد اظهار کرد: تأمین آب شرب شهرستان، به‌ویژه در شهر شهرضا، جاری‌نشدن حقابه کشاورزان مبارکه، تخریب زیرساخت‌های جاده‌ای به علت تردد وسایل نقلیه محور شمال به جنوب کشور، مسائل مربوط به حمایت از توسعه زیرساخت‌های اداری در شهرستان تازه‌تأسیس دهاقان، مسائل مربوط به جانمایی، جمع‌آوری، انباشت و دفع زباله‌های شهری، مسائل مربوط به تخصیص و بهره‌برداری از آب به‌منظور تخصیص به باغ‌ها و کشاورزی، به‌ویژه در شهرستان سمیرم از مشکلات بخش جنوبی استان، شامل شهرستان مبارکه، شهرضا، دهاقان و سمیرم است.

او ادامه داد: مشکلات بخش شمالی استان شامل شهرستان کاشان، اردستان، نطنز، آران‌وبیدگل و خوروبیابانک، نائین، مشکلات ایجاد معادن و تهدیدهای زیست‌محیطی آن‌ها برای شهرها و روستاها، وجود ریزگردها، به‌ویژه در فصول بهار و تابستان، حفاظت از زیست‌بوم‌های گیاهی و جانوری، توجه به حوزه‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی و لزوم توسعه و تکمیل مجموعه‌های ورزشی است.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان با اشاره به مشکلات بخش غربی استان شامل شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار، فریدون‌شهر، فریدن، بویین‌ومیاندشت، چادگان و تیران‌وکرون گفت: مشکلات مربوط به تخصیص آب از منابع زاینده‌رود، مشکلات فاضلاب شهری اکثر مناطق غرب استان، پوشش‌های مربوط به توسعه شبکه مخابرات و آنتن‌دهی خطوط تلفن‌های سیار، تخریب آسفالت جاده‌های درون و برون‌شهری با توجه به سرما، یخ‌بندان و بارندگی فصل زمستان، تجهیز ماشین‌آلات برف‌روبی و ادوات سنگین و تجهیز شهرداری‌ها، تجهیز و تأمین منابع انسانی شبکه‌های بهداشت و لزوم رسیدگی به جاده‌های بین‌شهری، به‌ویژه احداث کمربندی‌های شهری ازجمله مشکلات بخش غربی استان به‌شمار می‌رود.

توحیدی‌راد با اشاره به مشکلات بخش شرقی شامل شهرستان هاورزنه، هرند، کوهپایه و جرقویه افزود: مشکلات ریزگردهای تالاب گاوخونی براثر خشکی تالاب، تقویت و توسعه ادارات شهرستان با توجه به تازه‌تأسیس‌بودن شهرستان، مشکلات مربوط به روشنایی معابر بین‌شهری، آلودگی مناطق صنعتی و مسائل مربوط به تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای ازجمله مسائل مربوط به بخش شرقی استان است.

فعالیت ۷۲ زن در شوراهای استان اصفهان

در ادامه این همایش، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان گفت: میزان عوارض ارزش‌افزوده سال ۱۴۰۱ پرداخت‌شده به شهرداری‌ها، حدود ۶۵ هزار میلیارد ریال بود. این میزان در دو ماه نخست سال جاری به بیش از دوهزار میلیارد ریال رسید که تاکنون بی‌سابقه بوده است.

نادر آخوندی اظهار کرد: هماهنگی سیاست‌ها و اقدامات میان شوراهای اسلامی ضروری است. لذا این همایش به‌منظور بررسی مشکلات و مسائل شهری و اعلام به مسئولان کشوری و تصمیم‌ساز برگزار شد.

او با اشاره به حضور مهدی جمالی‌نژاد، معاون وزیر کشور و اسماعیل زیارتی، رئیس مرکز آموزش و پژوهش شورای عالی استان‌ها در این همایش افزود: جایگاه شوراها از منظر دین و دموکراسی بر کسی پوشیده نیست. به این نحو که بر اساس تدابیر امام راحل(ره) تنها دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فرمان قانون تشکیل شوراها صادر شد. اما به دلایلی تا دهه ۷۰ به تعویق افتاد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه تعداد شوراهای اسلامی شهر و روستا در دوره نخست ۸۵، دوره دوم ۹۷، دوره سوم ۱۰۵، دوره چهارم ۱۰۶ و دوره پنجم ۱۰۷ بوده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱۳ شورای اسلامی شهر و روستا در سطح استان فعال است و در کنار آن، شورای اسلامی شهر جدید بهارستان با قائم‌مقامی استاندار اداره می‌شود.

آخوندی با بیان اینکه ۲۸ شهرستان و ۱۱۴ شهر در استان اصفهان داریم، تصریح کرد: تعداد کل اعضای شورای اسلامی شهر و روستا در دوره ششم در سطح استان ۵۹۹ نفر است که از این تعداد ۷۲ نفر را بانوان تشکیل داده‌اند و اعضای شورای شهرستان نیز ۱۷۸ نفر هستند.

شاهد حضور جوانان و افراد باتجربه در این دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا هستیم

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان اضافه کرد: در این دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا شاهد حضور جوانان، افراد باتجربه و مسن هستیم. به‌نحوی‌که متولدان ۱۳۲۰ تا ۱۳۸۰ را با ترکیبی از شغل‌ها، مدارک و رشته‌های تحصیلی مختلف میان اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان شاهد هستیم.

آخوندی تأکید کرد: سال ۱۴۰۰ بالغ‌بر سه‌هزار جلسه در شوراها تشکیل شد که سال ۱۴۰۱ به بیش از ۵۵۰۰ جلسه رسید، تعداد مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستا سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۵ هزار مصوبه بوده و این رقم سال ۱۴۰۱ به ۲۷ هزار عدد رسیده است.

او ادامه داد: بودجه ۱۴۰۱ استان اصفهان در شورای اسلامی شهر و روستاها بیش از ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که سال ۱۴۰۲ با رشد ۶۱ درصدی به حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه میزان تناژ قیری که سال گذشته به شهرداری‌های استان اختصاص یافت، حدود ۲۱ هزار تن بود، افزود: ازنظر اختصاص ماشین‌آلات، سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ رشد قابل قبولی داشته‌ایم و اتوبوس‌ها از ۱۶ دستگاه به بیش از ۲۰۰ دستگاه رسیده است.

آخوندی با اشاره به اهمیت آموزش در شهرداری و شوراها تصریح کرد: استان اصفهان از سامانه پایش به‌خوبی بهره برده و در شفافیت مصوبات عملکرد خوبی داشته است. لذا امیدواریم همه فعالیت‌ها در راستای ارائه خدمات باکیفیت و بهتر به شهروندان باشد و موجب کسب رضایت مردم و رضای خداوند شود.

 

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در پایگاه خبری اصفهان زیبا منتشر خواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌شد

چهار × چهار =